ma. mei 29th, 2023

Datum

apr 06 2019
Expired!

Tijd

22:00

Dwars door midden; Henk Naber en Robbert van der Steenhoven

Henk Naber; Begonnen met zingen in 2001 als Henkie de zingende barkeeper. Menig feestcafe in binnen en buitenland heeft hij bezocht en op z’n kop gezet! Van Westendorf tot Gran Canaria en Bulgarije, Henk is er geweest.

Ook in Nederland is hij een veelgevraagd artiest op de kermis, in het cafe of met een bruiloft!
Wat ooit voor de gein begonnen is op een feest, is uitgegroeid tot iets wat hij al 12 jaar iedere keer weer met plezier doet!

Deze geboren entertainer is ook als de helft van Dwars Door Midden helemaal in z’n element.

 


Robbert van der Steenhoven; Robbert (23) werd op 6 december 1989 te wereld gebracht in de Noord-Hollandse stad Alkmaar. In het nabijgelegen Heerhugowaard groeide hij op en al op jonge leeftijd kwam zijn passie voor muziek boven drijven.

In 1996 besloot Robbert om meer werk te maken van zijn muzikale interesses. Hij ging naar de muziekschool Dijk en Waard om muziekles te volgen en vervolgens acht jaar les te nemen in keyboard spelen. In de tussentijd begon Robbert zich te ontwikkelen als volwaardige allround (pop/rock/feest) zanger.

Met drie middelbare schoolvrienden deed Robbert in 2007 mee aan de Grote Prijs van het Trinitascollege. De band, Scrambled Eggs, was een schot in roos en behaalde de eerste prijs in de categorie popgroep. Ze gingen door als pop/rock coverband en speelden tot 2011 o.a. bij Mixtream, Theater Cool, de Waerdse Tempel, Annapop, open podia en cafés.

Sinds 2012 vormt Robbert samen met Henk Naber het zangduo Dwars Door Midden.

The event is finished.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *