ma. mei 29th, 2023

Vrijdag start de kermis met Q music The Party met o.a. het Foute uur. Er zijn nog kaarten in de voorverkoop deze kosten € 8,11 incl service kosten. Aan de deur zijn de tickets € 10,- Tent open vanaf 17.00 uur, aanvang Q muziek 20.00 uur.

Zaterdag komen de Woudrukkers, Mikky van Wijk ( bekend van de voice ) Robbert van der Steenhoven en Vincent de Jonge. Entree aan de deur is € 5,- Tent open vanaf 15:00 uur, aanvang muziek vanaf 17.00 uur.

Zondag staan de Daredevils en Dj Marcel Meijer in de tent, hiervoor zijn ook nog kaarten in de voorverkoop deze kosten € 10,61 incl service kosten. Kaarten aan de deur zijn € 12,50 Tent open 15.00 uur, aanvang muziek 17.00 uur.

Maandag hebben we 2 koren die komen optreden. De Smartsingers en het Langedijkerkoor. Tussendoor en daarna op Bal-Na verzorgt Henk Naber de muziek. Entree is gratis. Tent open 15.00 uur, aanvang muziek 15.30 uur.

Er is een garderobe wagen aanwezig waar je je jas kan ophangen, je kan hier met een muntje betalen of met contant geld. In de kosten van de garderobe zitten ook het gebruik van de wc wagen verwerkt. Voor de wc hoef je dus niet extra te betalen.

Er staat een wc wagen en een plaskruis, gebruik deze ook. Je hoeft voor de wc niet te betalen, deze kosten zitten verwerkt in de kosten van de garderobe.

De attracties gaan elke dag om 14.00 uur open.

Het weer word fantastisch

Online Tickets: https://www.chipta.com/…/kermis-noord-scharwoude/event-info/

Iedereen alvast een hele fijne kermis gewenst.