ma. mei 29th, 2023
Collegialiteit en Samenwerken dat zijn de sleutelwoorden van de aanloop naar en de opbouw van de kermis. Want ondanks dat we het liever op de normale manier georganiseerd hadden is er door corona een bijzondere samenwerking ontstaan tussen De Roode Leeuw & De Schelvis.
Samen hebben we er keihard voor gestreden om voor jullie een fantastische kermis neer te zetten, ruim 100 uur aan vergunningaanvraag en 4 dagen opbouwen zijn er al ingestoken maar samen met een team van De Roode Leeuw en De Schelvis hebben we wat moois neergezet.

Dit jaar zal de Zuid-Scharwoude er heel anders gaan uit zien. Door de huidige COVID-19 maatregelen staan de attracties voor een jaar weer op de Speelweide.

Op de Koog staat de Feesttent neergezet waar bezoekers even helemaal los kunnen gaan op artiesten zoals; Mart Hoogkamer, DareDavils, Tino Martin, DJ Diets, Queen Forever band, Kuuks en noem het maar op. Klik hier voor de line up.

Belangrijke informatie voor de kermisbezoeker die naar de Feesttent gaan is

 1. Neem je ticket uitgeprint mee. Of je bandje.
 2. Zorg dat je je QRcode (Corona Check app, Android gebruikers, Apple gebruikers) voor vaccinatie, herstel of testbewijs op je telefoon hebt via de coronacheck app.
 3. Zorg dat je je originele/geldige legitimatie bij je hebt.
 4. De munten van De Schelvis en De Roode Leeuw zijn dit jaar niet geldig. We hebben 1 malig een nieuwe munt omdat we het samen op 1 locatie organiseren. Na de kermis zijn de munten van De Roode Leeuw en De Schelvis gewoon weer geldig.
 5. Zorg dat je optijd binnen bent.
  • Zondag is de entree geopend van 15.00 tot 18.00 uur.
  • Maandag van 11.00 tot 16.00 uur
  • Dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur.
 6. Er is 1 pin aanwezig, neem dus ook contant geld mee.

En het laatste wat de organisatie meld is; Maak er een bar mooi feest van.

Wij van Kermis Langedijk wensen iedereen een fijne kermis 2021!