ma. mei 29th, 2023

Gemeente Langedijk en de organisatie van Kermis Langedijk.nl gaan samenwerken.

Door inwoners van de gemeente Langedijk is er wat betreft de kermissen in Langedijk veel onduidelijkheid. Daarom slaat gemeente Langedijk de handen in een met Kermis Langedijk.nl

Kermis Langedijk.nl wordt het nieuwe nieuws platform over de kermissen in de gemeente Langedijk. Op de website van Kermis Langedijk komt informatie over de kermissen te staan (waar attracties staan, welke attracties er komen, wat is de line-up). Ook nieuws over de kermis zal hier op vermeld worden.

Klachtenforum
In de toekomst zal er ook een klachtenforum te vinden zijn op de website. Samen met Gemeente Langedijk worden alle klachten wat betreft de kermissen in Langedijk hier verzamelend en gelijk behandeld. Waarom gemeente Langedijk en Kermis Langedijk hiervoor hebben gekozen, is dat de organisatoren van Kermis Langedijk dichtbij de organisatoren staan van de kermissen. Dit betekend dat een klacht snel behandeld kan worden, zonder dat er een 3e tussenpersoon erbij te pas komt.

Gemeente Langedijk en Kermis Langedijk zijn samen druk in overleg, hoe wij dit forum gaan presenteren.

Achter de schermen is Kermis Langedijk alweer druk bezig met het nieuwe kermis jaar in de Gemeente Langedijk. Volg voor alle nieuws-updates dan ook de Facebook van Kermis Langedijk.